Diensten

Bekijk al onze diensten

Onze diensten en mogelijkheden

Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Of het nu gaat om eenmalig transport of een langetermijnpartnerschap, wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Is uw bedrijf actief in de scheepvaartindustrie en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het vervoer van uw bemanningsleden over de weg? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens of via het contact formulier

koeriersdiensten nationaal & internationaal

Transport door geheel Europa van brief tot complete vracht. Door een Europese dekking hebben wij diverse mogelijkheden.

Sneltransport

Direct een voertuig nodig bij uw schip of bedrijf ? Door een landelijke dekking kunnen wij uw goederen en/of personen direct ophalen en doorbrengen naar de eindbestemming zonder tussenstops.

VIP vervoer

Wij beschikken over luxe voertuigen, een speciale VIP behandeling. Zo hebben wij bijvoorbeeld een originele Yellow Cab uit New York, een zeer luxe 8 persoons bus en diverse luxe SUV’S en stations.

Pakketdistributie

Uw goederen en stukgoed in betrouwbare handen, lagere kosten door langere looptijden met een landelijke dekking, ook Europees en wereldwijd mogelijk.

ADR vervoer

Ook voor het voer van gevaarlijke stoffen kunt u bij ons terecht, wij hebben binnen ons netwerk gecertificeerde voertuigen en chauffeurs, ook voor LQ zendingen en samples.

Maatwerk

Zowel voor personen als goederenvervoer hebben wij vele maatwerk oplossing, bijvoorbeeld vaste (tijdelijke) taxi’s voor een werknemer die (tijdelijk) niet mag autorijden.

Lucht- en zeevracht

Bezorging met een wereldwijd netwerk, wij werken samen met verschillende partners om zo de beste en snelste service te kunnen bieden.

Taxi en personenvervoer

Wij hebben diverse luxe taxi’s, van stations tot suv’s en 9-peroons bussen, ook elektrisch, hybride en groengas, touringcars in diverse maten behoren ook tot de mogelijkheden.

Voordelen

Omdat wij in eigen beheer zowel goederen als personenvervoer kunnen aanbieden heeft uw bedrijf slechts één aanspreekpunt voor alle logistieke vraagstukken.